Garrotxa.info Logo

Marxa popular del Morrot 2017 a Batet

El Diumenge 19 de Març de 2017 caminarem o correrem la XXII Marxa popular del barri del Morrot – Pla de Baix d’ Olot, que s’enfilarà al Volcà Montsacopa i també a Batet de la Serra, tot repetint el fantàstic itinerari de l'edició anterior que va ser aigualida per la pluja. Aquí teniu el nostre vídeo del recorregut.

La caminada o marxa popular sortirà a les 7h 30m de la plaça del Morrot d´Olot ( Com arribar ) , i les inscripcions es podrán fer uns minuts abans al mateix lloc a un preu de 6 euros.

Pujada al volca de Sant Francesc

Pujant al Volcà de Sant Francesc o Montsacopa (Olot).

Batet de la serra paisatge 2016

Vista del Canigó i Pirineu Oriental des de Batet de la Serra.

El Recorregut de la marxa del Morrot 2017.

El barri del Morrot d’Olot està situat a la falda del volcà Montsacopa ( també conegut com a  Sant Francesc ). Aquest any s´iniciarà el recorregut a la plaça del Morrot i pujarem de dret al volcà, el voltarem i baixarem per la vessant del barri de Sant Miquel. Ens dirigirem cap al bac de les Tries, continuarem per Font Faja i ens enfilarem a l’observatori de Batet de la Serra on hi haurà preparat l’esmorzar.

Observatori de Bate 2016t

Observatori de Batet de la Serra.

El recorregut donarà una volta pels entorns de Batet, fins arribar a l’oratori de la Sagrada familia. Ja de baixada creuarem la carretera de Batet, agafarem el camí de Batet , passarem pel costat del col.legi del Biseroques dirección al camp de tir i seguirem un tram de pista del volcà de la Garrinada per acabar enfilant-nos altre cop a la plaça del Morrot.

Fotos d'edicions anteriors de la marxa

Fotos de l´edició 2015 a Sant Miquel del Mont  http://www.garrotxa.info/marxa-del-morrot-2015

Fotos de l´edició 2014 al volcà d´Aiguanegra   http://www.garrotxa.info/marxa-del-morrot-i-pla-de-baix-olot 

 Burrus marxa morrot

Els Organitzadors, l’associació de veis del barri del Morrot i Pla de Baix, han posat un email de contacte Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., així com el telèfon 629 557 285 Pere.

Gràcies per ajudar-nos a compartir a les xarxes socials  la caminada del Morrot 2017. Afegim aquesta marxa al calendari de marxes populars de la Garrotxa 2017. Article compartit per Albert Terradellas Brugada. Ens fem amics a Facebook?